Inkteigenschappen zijn van grote invloed op het totale afdruksysteem. Goedkope inkt kan printkoppen beschadigen en slechte afdrukkwaliteit veroorzaken. Gevolg: reparatiekosten en een machine die stilstaat. Voorkom uitval en kosten met originele HP inkt!

Goedkoop is duurkoop

Ze zijn zo verleidelijk, die aanbiedingen voor niet-origine inkt. Maar ‘veel voor weinig’ kan in dit geval ook veel ellende voor weinig plezier betekenen. De printkop en andere onderdelen van het apparaat kunnen namelijk schade oplopen door het gebruik van niet-compatibele producten. Uiteindelijk kunnen afdrukproblemen u veel tijd, geld en klanten kosten, jammer en onnodig. De originele HP inktcartridges zijn specifiek gemaakt voor het volume en een consistente afdrukkwaliteit van uw machine.

Behoud van printer en garantie

Slechter wordende kwaliteit, afgekeurde prints en tenslotte een machine die uitvalt of in elk geval eerder onderhoud nodig heeft. Nog los van het feit dat u geen productie kunt draaien, betekent het ook extra reparatiekosten. Wanneer duidelijk aanwijsbaar is dat de schade is ontstaan door het gebruik van niet-originele cartridges, kan zelfs de fabrieksgarantie komen te vervallen.
Met originele HP inkt heeft u minder uitval, stabiele kwaliteit en een langere levensduur van uw printkoppen. Daarnaast bent u verzekerd van HP fabrieksgarantie.

Originele HP en Ricoh inkt bestellen?

Bel ons op 030-666 9020 of mail naar info@repromat.nl