Is uw plotter, printer of scanner aan vervanging toe, dan kunt u deze bij ons inruilen tegen een hoge korting op uw nieuwe systeem. Dit voordeel kan oplopen tot €2000,- inruilkorting. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Het is mogelijk om een plotter te leasen. Bekijk het assortiment op onze leasewebsite Leaseplotter.nl. Hier heeft u het gemak om te kiezen voor een los systeem en opties voor onderhoud, papier en inkt. Een ander type systeem leasen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De levensduur van een plotter hangt heel erg samen met het gebruik en de frequentie van onderhoud. Tegenwoordig gaan systemen een stuk langer mee dan 10 jaar geleden. Daarom benadrukken wij de noodzaak van originele inktpatronen en periodiek onderhoud aan uw systeem, om zo een lange gebruiksduur te kunnen garanderen.

Wij adviseren u graag persoonlijk, neem dus gerust contact met ons op als u nog niet zeker bent naar welk systeem u op zoek bent. Aan de hand van uw situatie en behoefte kunnen wij een passend vrijblijvend advies doen.

Wij kunnen u alvast op weg helpen met het HP DesignJet portfolio.

U kunt uw vraag stellen via ons contactformulier, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.