RepromatZelf retailposters ontwerpen en op divers materiaal printen? Repromat biedt grootformaat printers voor professionele retailcommunicatie in eigen huis en maakt uitbesteden overbodig.

De tijd dat kwaliteit, snelheid en kosten de reden waren voor het uitbesteden van (retail) printwerk, ligt achter ons. Niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat het aanbod betaalbare en duurzame kwaliteitsprinters voor grootformaat is toegenomen.

Betaalbaar gemak in eigen huis
Printwerk op groot formaat is voor veel bedrijven belangrijk. Of het nu gaat om winkelborden en posters voor binnen of buiten gebruik, de kwaliteit moet goed zijn. Met de nieuwe printers van HP en Ricoh realiseert u professionele kwaliteit in eigen huis. Voor de prijs hoeft u het niet te laten; wanneer u voor € 200 of meer per maand aan printen uitbesteedt, is het zeker zo interessant om zelf een printer aan te schaffen.

De voordelen op een rij

  • Direct resultaat
  • U hoeft de deur niet uit
  • Mogelijkheid om snel aanpassingen door te voeren
  • Gemak en creativiteit; u kunt op elk moment printen wat u wilt

Volop keuze
Of u nu op papier, behang of canvas wilt printen, voor indoor of outdoor doeleinden, het kan allemaal. In onze showroom in De Meern kunt u zien en ervaren welke oplossing het beste bij u past. Daar hebben we de kennis en ervaring voor in huis. Niet alleen voor een goed advies vooraf, maar ook voor betrouwbare service en support achteraf.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem contact met ons op