w Snijplotter kopen? | Bekijk die van Repromat en laat u adviseren!

Pas eenvoudig het formaat aan van uw prints met een snijplotter

Repromat biedt u verschillende snij oplossingen voor uw prints zoals een snijplotter. Ideaal als u het formaat van uw prints wilt aanpassen. Snijplotters komen zeer van pas in de grafische markt & signing. Zo kunt u met onze snijplotters zeer eenvoudig contour gesneden stickers of mockups maken voor uw verpakkingen.

Snijplotter kopen

Een snijplotter kopen? Bij Repromat vindt u diverse snijplotters van de Graphtec FC 8600 lijn. Deze snijplotters zijn de best presterende snijplotters in hun klasse en worden het meest gebruikt door sign makers en gebruikers binnen de grafische markt. Ze beschikken over verschillende kenmerken die deze lijn onderscheidend maakt, zoals:

  • Snijden met een snelheid van 1485 millimeter per seconde.
  • Eenvoudig bedieningsgemak met overzichtelijk bedieningspaneel.
  • Hoogste snijdruk in deze klasse voor verschillende toepassingen. Instelbare snijdruk van 20 tot maar liefst 600 gram.
  • Gegarandeerde snijlengte tot 15 meter met hoge precisie vanwege verbeterde tracking functie.
  • Grotere productiviteit door de snelheid van snijden en de hoge nauwkeurigheid.
  • Ongeachte welk ontwerpprogramma u gebruikt, u kunt direct snijden. De Graphtec FC 8600 is compatibel met Illustrator, Coral Draw en Easy Sign of de Graphtec Studio software die meegeleverd wordt.
  • De vijf verschillende breedtematen en uitvoeringen zorgen ervoor dat aan elke vraag kan worden voldaan met een passende snijplotter.

Snijplotter en multifunctionals

Met een snijplotter van de Graphtec FC 8600 lijn heeft u de zekerheid van maximale kwaliteit en kunt u voldoen aan de meest veeleisende snij opdrachten. Samen met een van onze multifunctionals bent u compleet uitgerust voor elke print- en snijopdracht. Met onze multifunctionals kunt u printen, scannen en kopiëren met slechts één systeem. Afhankelijk van uw wensen is er nog veel meer mogelijk. Denk aan het distribueren en archiveren of het printen, scannen en kopiëren in kleur. Vervolgens kunt u de prints direct snijden zoals u wenst.

Snij Oplossingen op maat

Naast snijplotters biedt Repromat u nog veel meer producten op het gebied van snijsystemen en finishing apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan snijtafels, lamineer- en grootformaat scanapparatuur. Benieuwd welke oplossing geschikt is voor uw situatie? Neem contact met ons op. Wij adviseren u graag. Wilt u zien hoe onze snijplotters functioneren? Maak dan een afspraak voor een demo in onze showroom. Oude snijplotters kunt u ook inruilen bij Repromat.