w Bekijk de snij- en vouwsystemen van Repromat in onze webshop

Snij-en vouwsystemen

Bij Repromat vindt u verschillende snij- en vouwsystemen. Voorbeelden van onze snijsystemen zijn snijplotters, snijtafels, lamineer- en grootformaat scanapparatuur. Onze snijplotters zijn ideaal voor de grafische markt en sign makers. Bijvoorbeeld als het formaat van uw drukwerk te groot is en u deze moet bijsnijden of als u prototypes wilt maken van uw verpakkingen. Bent u nieuwsgierig naar onze snij- en vouwsystemen? Laat u dan adviseren over de best passende oplossing voor uw situatie. Met ruim 40 jaar ervaring in het vak bent u verzekerd van een snij- en of vouwsysteem op maat. U kunt ook een afspraak maken voor een demonstratie van onze snij- of vouwsystemen. Wij laten graag zien hoe ze werken in onze showroom.

Snijplotters van de Graphtec FC 8600 lijn

Repromat biedt alleen de beste snijplotters in hun klasse aan. Dat zijn de snijplotters van de Graphtec FC8600 lijn. Deze plotters onderscheiden zich door te snijden met een snelheid van maar liefst 1485 millimeter. Daarbij is een snijlengte van 15 meter gegarandeerd. Door die snelheid kunt u sneller produceren terwijl u ook verzekerd bent van een hoge nauwkeurigheid. Snijplotters van de Graphtec lijn zijn compatibel met elk ontwerpprogramma zodat u weet dat u direct kunt snijden. Bovendien zijn alle snijplotters eenvoudig te bedienen. De vijf plotters in ons assortiment zijn uitgevoerd in vijf verschillende breedtematen en uitvoeringen. Dat betekent dat wij voor iedere vraag een passende snijplotter kunnen aanbieden.

Vouwsystemen

In het assortiment van Repromat vindt u verschillende vouwsystemen:

Wilt u meer weten over onze vouwsystemen of weet u niet precies welk systeem voor u geschikt is? Wij adviseren u graag. Maakt u nu nog gebruik van een snijplotter of vouwsysteem, dan kunt u deze bij ons inruilen.