Service & Support

Het kan een keer gebeuren dat een printer of plotter een storing heeft. Maar: maak je geen zorgen, je kunt doordeweeks een beroep doen op onze Technische Dienst. Door het probleem snel op te lossen zorgen wij dat de bedrijfsprocessen zo snel mogelijk gecontinueerd kunnen worden. Ongeacht de vestigingsplaats, kun je terecht bij Repromat: wij bieden een landelijk dekkend serviceteam. Je hebt de keuze om een contract af te sluiten of onze Technische Dienst op afroep in te schakelen. Wil je meer informatie over de service van Repromat en onze totaaloplossingen? Neemt dan contact met ons op.

Serviceformulier of Mijn Repromat

Onverhoopt een storing van jouw plotter, printer of scanner? Meld deze storing via het storingsformulier hiernaast. Ook supportvragen kun je via dit formulier stellen. Rapportages teruglezen en direct storingen aanmelden via ons ticketsysteem? Meld de storing dan via Mijn Repromat.

Downloads & Probleemoplossing

Bekijk hieronder de lijst met hardwaresystemen waarvoor je de drivers & firmware updates kunt downloaden. Ook vind je hier diverse manuals en gebruikershandleidingen. Bekijk ook onze veelgestelde vragen voor het antwoord op alle technische supportvragen.

Contactformulier service & support

Heb je een vraag over jouw printer of is er een storing opgetreden? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Service & support

"*" geeft vereiste velden aan

Type melding*
Hiermee kunnen wij je sneller van dienst zijn
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

  Wij staan voor je klaar!

  Premium dienstverlening en persoonlijk advies

  030 – 666 9020
  Landelijk dekkend serviceapparaat

  Ons service team staat altijd voor je klaar!

  Naar service & support
  Interesse in een product?

  Demo op locatie of in de showroom

  Vraag een demo aan