Van 17-19 april waren Repromat adviseurs te vinden op de beurs Building Holland in de RAI. Bezoekers aan de Repromat stand waren onder de indruk van de groot-formaat HP printers en plotters.

De beursbezoekers die ondanks het mooie weer toch aanwezig waren, hadden specifieke vragen en wilden graag een demonstratie van de verschillende producten en oplossingen. Ronald Verberg, accountmanager bij Repromat:“Het was heel prettig om te zien dat er veel bezoekers met verstand van zaken rondliepen. Ze stelden zeer gedetailleerde en relevante vragen. Naast ons eigen team, waren er op twee specialisten van HP op de onze stand om ze te beantwoorden.”

Op de stand was er animo voor zowel low-end als high-end oplossingen, maar ook redelijk veel vraag naar low-end occasions. Naast de nieuwe contacten, ook internationaal, zijn er ook goede gesprekken geweest met bestaande klanten. “We hebben in onze mooie stand wederom kunnen laten zien wie wij zijn en wat we kunnen. Kortom, over exposure niet te klagen!”