“Gemeente Katwijk maakt al ruim 20 jaar gebruik van de diensten van Repromat als het gaat om groot formaat printen en scannen. Repromat geeft een doordacht en eerlijk advies en de medewerkers zijn altijd bereid om vragen te beantwoorden of om even langs te komen. Een groot formaat systeem koop je niet elke dag, dus dan heb je behoefte aan een partner die kijkt naar de behoefte en het toekomstig gebruik zodat er een juiste keuze gemaakt kan worden en wij weer jaren onbezorgd kunnen printen. En als er een probleem is dan kunnen we rekenen op de snelle en deskundige service van de technische dienst.”

Marien Bos
Applicatiebeheerder afdeling Beheer en Vastgoed
Gemeente KatwijkDe KlaassenGroep biedt ‘meerbouwwaarde’ in het gehele bouwproces. Wij voegen daar vanuit onze ervaring specifieke expertise aan toe en onderscheiden ons met de manier waarop wij het project mede vorm geven en realiseren. Repromat ondersteunt ons daarbij. Al ruim 20 jaar een betrouwbare partner van groot formaat.

Marco ter Haar, IT-Manager“Repromat stelt ons in staat om onze kernwaarden zoals flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid en kwaliteit te kunnen blijven garanderen aan onze relaties. Hiernaast speelt ook de servicegerichtheid binnen een marktconforme prijsstelling een belangrijke rol voor ons om voor Repromat te kiezen. Net zoals onze klanten het belangrijk vinden dat wij komen ‘brengen’ in plaats van alleen maar te ‘halen’, heeft ook Repromat deze instelling hoog in het vaandel staan. Ze zorgen ervoor dat wij met de juiste technologie op een breder niveau onze klanten te kunnen beleveren.”

Camilo Kleinekoort
Hoofd Inkoop