RepromatProfessionele fotokwaliteit, capaciteit voor twee rollen, een verticale trimmer en minder inktverbruik. De nieuwe HP DesignJet Z-serie heeft ’t allemaal!

Goed nieuws voor iedereen waarvoor (professionele) fotokwaliteit een must is! De nieuwe HP DesignJet Z-serie blinkt uit in printkwaliteit en gebruiksgemak. En biedt bovendien de mogelijkheid tot randloos printen en verticaal snijden. Een waardevolle uitbreiding in de PageWide XL range van HP voor marketing- en reclamebureaus, fotografen, retail, printservice bureaus, architecten en bouwondernemingen.

Groots in prestatie
De HP DesignJet serie Z6 en Z9+ onderscheidt zich o.a. met:

  • Verticale trimmers om elk gewenst formaat eenvoudig te kunnen snijden tijdens het printen (snijtafels niet meer nodig!);
  • Uitzonderlijke fotoprint kwaliteit met zelfs minder inkten;
  • Capaciteit voor twee rollen;
  • Hybride functionaliteit: perfecte printer ook voor CAD/GIS applicaties;
  • Nieuwe HP Vivid pigment inkten en HDNA (High Definition Nozzle Architecture) van de printkop voor minder inktverbruik, lagere kosten en betere printkwaliteit;
  • En nog veel meer!

In de showroom bij Repromat
De Z-serie wordt uitsluitend via preferred resellers van HP verkocht. Repromat is één van de weinige verkooppunten waar deze nieuwste large format printer in de showroom komt te staan. Vanaf oktober zijn de eerste demo’s te boeken in de Repromat showroom in De Meern.

Kennismaken met de nieuwe HP DesignJet Z-serie? Neem contact met ons op