w Plotter kopen? | Bekijk de plotters van Repromat en laat u adviseren!

Een plotter kopen bij Repromat

Een plotter is functioneel en handig bij het plotten van CAD-toepassingen, bijvoorbeeld als u geregeld werkt met technische tekeningen van een zeer groot formaat (A2 tot A0). In de bouw- en industriesector komt dit vaak voor. Bij het realiseren van projecten worden verschillende disciplines met elkaar verbonden op de technische tekeningen. Dat maakt inzichtelijk welke taken de verschillende partijen hebben en waarvoor zij verantwoordelijk zijn. Bovendien wordt de projectplanning in één oogopslag duidelijk.

Een plotter kopen bij Repromat

Een plotter kopen bij Repromat brengt meerdere voordelen met zich mee. Niet alleen hebben wij een groot assortiment plotters, ook bieden wij deze plotters voor een zeer scherpe prijs aan. En hebben we kennis van zaken. Bij de plotters van Repromat merkt u geen verschil meer in kwaliteit tussen het printen in zwart-wit of kleur. Een plotter van Repromat zorgt voor overzicht, snelheid, on-demand en watervast printen op grootformaat.

Sneller autorisatieproces

Door het sneller printen van disciplines in verschillende kleuren, kunnen aanpassingen ook eenvoudiger doorgevoerd worden. Een wijziging kunt u eenvoudig ter plekke doorvoeren, scannen en met anderen delen. Dat zorgt voor korte communicatielijnen en een sneller autorisatieproces. Consequenties van wijzigingen worden duidelijk in kaart gebracht en er kan sneller op geanticipeerd worden door de betrokken partijen. Dat levert efficiëntie en tijdswinst op.

Printoplossing op maat

Repromat heeft ruim 40 jaar ervaring in het vak en mag zich daarom met recht de specialist in grootformaat scan– en printoplossingen noemen. Bent u benieuwd welke plotter wij adviseren voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op! Wij bieden u altijd een printoplossing op maat, waarbij u verzekerd bent van een totaaloplossing. Niet voor niets kunt u ook met al uw service- en supplies vragen bij ons terecht. Naast papier hebben wij alle inkten en printkoppen van de gehele HP- en RicohDesignjet lijn op voorraad.

Onze printers in actie

Wilt u onze nieuwste apparatuur zien? Dan geven wij u graag een demonstratie in onze showroom. We leggen u dan uit hoe onze plotters te gebruiken zijn en voorzien u graag van advies op maat. Wist u trouwens dat u uw oude printers in kunt ruilen bij Repromat? Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.