PageWide XL

Of het nu gaat om technische tekeningen, plattegronden, CAD/GIS-toepassingen of commerciële posters. Met de HP PageWide XL-technologie kan elke afdeling snel en tegen scherpe prijzen produceren. De PageWide XL printers halen een afdruksnelheid van 6 tot 23 meter per minuut, en zijn daarmee de snelste in hun soort. De afdrukken in zowel kleur als zwart wit, zijn UV- en waterresistent. Dit maakt ze dus zeer geschikt voor buitengebruik en tegelijkertijd wordt kwaliteit behouden bij archivering. Door de koppeling met een online vouwer wordt de productiesnelheid ook nog eens verhoogd.

Het gebruiksgemak van de HP PageWide XL zorgt ervoor dat processen sneller verlopen. Een geïntegreerde scanner maakt communiceren nog eenvoudiger, bijvoorbeeld voor autorisatie van wijzigingen. Dankzij de innovatieve printtechnologie levert de PageWide XL printerserie aanzienlijke kostenbesparingen op. Het energieverbruik ligt tot 50% lager en de printers beschikken over 4 tot 6 rollen papier. Daarnaast is de HP PageWide XL een slimme machine die zelf meldingen voor storing of onderhoud, maar ook inktbestellingen verstuurt.

Repromat heeft een exclusief dealerschap voor de HP PageWide XL en bedient samen met haar partners onder meer de bouwbranche, overheid, industrie, detailhandel en repro’s.

Kom langs in onze showroom, waar wij de unieke technologie achter de HP PageWide XL presenteren en u de printers kunt bekijken en de snelheid en kwaliteit kunt ervaren.

 

Bezoek onze showroom, boek een afspraak bij u op locatie of neem contact met ons op via ons contactformulier.

ONZE PROFESSIONALS STAAN GRAAG VOOR U KLAAR

Persoonlijk contact, kennis van zaken, ons groot oplossend vermogen en ruim 40 jaar expertise garanderen advies op maat.

Contact opnemen