w Overheidsinstellingen printen sneller en efficiënter in grootformaat

Sneller en efficiënter printen voor overheidsinstellingen

Voor overheidsinstellingen zoals gemeenten biedt Repromat oplossingen voor printen in grootformaat die bijdragen aan snelheid en efficiency van werken. Onze consultants komen bij u langs en inventariseren wat op welke afdeling nodig is. En hoe bestaande apparatuur kan worden gekoppeld aan nieuwe systemen. Kostenefficiënt en met oog voor optimaal gebruiksgemak. We brengen processen in beeld en integreren systemen die tegemoet komen aan de vraag van uw afdeling. Bovendien leveren wij alle hardware, software, service en supplies die u nodig heeft. Wij ontzorgen u compleet, terwijl u efficiënter en sneller kunt printen.

On demand printen

Printopdrachten vanaf de werkplek worden met een persoonlijke code of pasje bij de printer direct in gang gezet. Geen wachtrij bij de printer of zoekgeraakte prints. Met onze apparatuur realiseren we een efficiënte workflow binnen de afdelingen.

Maak een afspraak


“Gemeente Katwijk maakt al ruim 20 jaar gebruik van de diensten van Repromat als het gaat om groot formaat printen en scannen.”

Marien Bos
Applicatiebeheerder afdeling Beheer en Vastgoed, Gemeente Katwijk

Voordelen printsystemen voor overheidsinstellingen

Snelheid

Door printing on demand met een code of pasje geen wachtrij of overbodig toch naar de printer.

Efficiency

Door koppeling van systemen en afstemming van processen, wordt een efficiëntere workflow gerealiseerd.

Selectiever printen

Geen onnodige kosten meer voor voorraadbeheer en te hoge oplages door printing on demand.

Samenvoeging

Geïntegreerde printsystemen zorgen voor meer ruimte op de afdeling en meer opslagcapaciteit.

Nauwkeurigheid

Onze printsystemen zorgen voor een preciezere verwerking van uw printtaken.

Eén aanspreekpunt

Repromat levert alle hardware, software, service en supplies.

Advies op maat en installatie

Onze consultants komen bij u langs en inventariseren de wensen en behoeften van uw organisatie of afdeling. Door onze expertise en ervaring zijn we in staat de processen in beeld te brengen en daarbij de best passende oplossing te bieden. Tijdens de installatie zorgen we dat u zo min mogelijk ongemak ervaart en het werk door kan gaan.  Vanaf opdracht tot uiteindelijke oplevering zorgt repromat voor duidelijke afspraken, een vlotte planning en heldere communicatie.

Verschillende bouwondernemingen kozen onder andere voor:

Ricoh MP CW2201SP

Ricoh MP CW2201SP

Hoge snelheid en beeldkwaliteit: dat biedt de Ricoh MP CW2201SP. Speciaal ontwikkeld voor grafische toepassingen, kunt u nu nog meer zwart-wit volume produceren en uw kleurproductiviteit verhogen.

Bekijk dit product

HP PageWide XL 4000 MFP

HP PageWide XL 4000 MFP

Met de HP PageWide XL 4000 MFP print, scant en kopieert u zowel in zwart/wit als kleur vanaf maximaal 4 rollen en met een snelheid van 4 A0/8 A1 prints per minuut.

Bekijk dit product

HP Designjet Z6200 42

HP Designjet Z6200 42"

Met de snelste printer in zijn klasse doet u geen concessies meer. Met de robuuste HP Designjet Z6200 fotoprinter produceert u uitzonderlijke fotokwaliteit.

Bekijk dit product

Laat u inspireren!

In onze showroom in De Meern staat de nieuwste apparatuur opgesteld voor verschillende toepassingen. We geven u graag een demo en denken met u mee. Maak een afspraak


“Repromat is een specialistische organisatie met veel kennis van de markt. Zeker als het gaat om large-format. Hun insteek is altijd om de beste oplossing te bieden voor de behoefte van de klant.”

Eveline Gondrie, Large Format Business Manager Nederland


Partners

Repromat is er trots op gecertificeerd partner te zijn van onderstaande merken: