Nieuwe HP PageWide XL

Maakt van tijd een prioriteit, want printen gaat nu nog sneller, kosten- en tijdbesparender met de nieuwe range HP PageWide XL modellen. Deze nieuwe systemen zijn exclusief verkrijgbaar bij Repromat voor onder andere de architectuur, bouw- en installatietechniek en middelgrote tot grote reproafdelingen.

Snel geregeld met Mijn Repromat

Mijn Repromat is het online klantportaal voor al onze klanten die graag hun zaken snel en simpel regelen. Om u nóg beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij Mijn Repromat ingericht met alles wat u nodig heeft om direct en eenvoudig voor al uw systemen uw verbruiksartikelen zoals papier, inkt en printkoppen te bestellen en snel storingen te melden.

Festival verslag

Het Sign & Print Festival 2020 zit er weer op. Dit experimentele nieuwe tussenjaar ge√Įntroduceerd door de organisatoren van het 2-jaarlijkse Sign & Print Expo beloofde te inspireren. Wij hebben er als premium partner aan bijgedragen en hebben de toepassingen van HP WallArt mogen demonstreren aan onze standbezoekers.

De nieuwe Rowe Scan 450i

De nieuwe Rowe Scan 450i grootformaat scannerserie heeft 3 modellen met scanbreedtes van 24, 36 en 44 inch. Ze zijn standaard uitgerust met SuperSpeed USB 3.0 en hoge datacompressie met behoud van kwaliteit (RES). De scanner heeft geen opwarmtijd en kan ook direct in kleur scannen, wat energie en kosten bespaart.