De nieuwe PageWide XL maakt van tijd een prioriteit, want printen gaat nu nog sneller, kosten- en tijdbesparender met de nieuwe range HP PageWide XL modellen. Deze nieuwe systemen zijn exclusief verkrijgbaar bij Repromat voor onder andere de architectuur, bouw- en installatietechniek en middelgrote tot grote reproafdelingen. Deze gebruiksvriendelijke systemen beperken technische obstakels en houden uw data veilig, waarbij kosten zo laag mogelijk worden gehouden.

Wij weten hoe kostbaar tijd is voor de Bouw en Technische Industrie. Een kleine kink in de tijdlijn van uw project kan resulteren in verhoogde productiekosten en genereert daarbovenop nog eens een hoop stress binnen het  team. HP heeft daarom een serie printers gecreëerd die van uw tijd een prioriteit maken. Zo print u met de unieke PageWide XL technologie een volledige pagina in 1 ‘ single pass’.

De stationaire 40 inch (101.6cm) printbar overbrugt de gehele printbreedte dankzij zijn 8 identieke printkoppen. In combinatie met het gebruik van gepigmenteerde inkten bereikt u:

  • Productiviteit op hoge snelheid
  • Superieure kleurkwaliteit
  • Levenslang gebruik en lage onderhoudskosten

Daarnaast maakt de PageWide XL nu gebruik van HP Eco Carton inktcartridges met inkt op waterbasis die ontworpen zijn voor maximale levensduur van de printkop. Deze Pigmentinkten zorgen voor extreem hoge:

  • Details; uiterst scherpe lijnen en streeploze grijsschalen
  • Duurzaamheid; prints die intact blijven dankzij watervaste inkt
  • Levensduur; dankzij de pigment inkten die uitdroging van printkoppen voorkomt

Bekijk de nieuwe PageWide XL Printerseries en neem contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie bij ons of bij u op locatie.