w Bekijk alle multifunctionele systemen van Repromat

Multifunctionele systemen

Multifunctionele systemen zijn zoals de naam al aangeeft systemen die meerdere printopdrachten in een keer uit te kunnen voeren. Een voorbeeld is bijvoorbeeld een printer en plotter in een. Gebruikt u nu al een multifunctioneel systeem, dan kunt u deze bij ons inruilen. Weet u niet goed welk printsysteem geschikt is voor uw situatie? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Repromat is de specialist in grootformaat print- en scanoplossingen. Wij voorzien u dan ook graag van advies op maat. Bent u benieuwd naar het werk dat u met een multifunctional kunt, dan geven wij u graag een demonstratie in onze showroom.

Assortiment multifunctionele systemen

Naast multifunctionele systemen van HP kunt u ook bij ons terecht voor multifunctionals van Ricoh. In onze webshop vindt u het gehele assortiment. U kunt hier ook de omschrijving en specificaties van de producten bekijken.

  • HP T830 MFP 24″ A1: met deze grootformaat printer kunt u scannen, printen en kopiëren in kleur. De HP T830 is zeer scherp geprijsd op dit moment. Bekijk de aanbieding.
  • HP T830 MFP 36″ A0: deze printer is de grote broer van de A1. Inruilen van uw huidig multifunctioneel systeem is mogelijk bij Repromat.
  • Ricoh MP CW2201SP: speciaal ontwikkeld voor CAD/GIS- en grafische toepassingen. Het grote voordeel is dat u nog meer zwart-wit volume kunt produceren, net als het verhogen van de kleurproductiviteit.
  • HP Designjet T2530 MFP PostScript 36″ (L2Y26A): met deze multifunctionele printerserie kunt u Afdrukken, scannen, kopiëren en informatie delen.
  • HP Designjet T3500 MFP: uw grootformaat laserprinter inruilen voor deze HP Designjet T3500? Goed idee! De HP Designjet T3500 is ideaal voor scannen (MFP), printen en kopiëren tot A0+.
  • HP PageWide XL 4000 MFP: niet alleen snel, maar ook zeer efficiënt! U kunt zowel printen, scannen als kopiëren vanaf maximaal 4 rollen en met een snelheid van 4 A0/8 A1 prints per minuut. Uiteraard zowel zwart-wit als kleur.
  • HP PageWide XL 4500 MFP: zeer eenvoudig in gebruik. U print, kopieert en scant in zwart-wit of kleur met een snelheid van 7,3 meter per minuut. Vanaf maximaal 4 rollen.
  • HP PageWide XL 5000 MFP: echt snel productie draaien? Kies voor de HP PageWide XL 5000 MFP. Vanaf maximaal vier rollen met een snelheid van 9 meter per minuut print, scant of kopieert u in zwart-wit of kleur.

Bekijk onze multifunctionals in onze webshop.