In- & outdoor printen op zelfklevend vinyl, banners, backlit films, textiel of papier. Met de HP Latex printers zijn uw afdrukken geurloos, direct droog en van hoge kwaliteit. Breid uw aanbod uit met kwaliteit prints op wanden, deuren, vloeren en plafonds of zelf een bakstenen muur.
Latexprinter

Hoge kwaliteit én milieuvriendelijk

U wilt u klanten snel kunnen bedienen, een ruim aanbod bieden en diversiteit in materialen. De HP Latexprinters combineren dat allemaal in één systeem. Door toepassing van de nieuwste Latex techniek kunt u zelfs op poreuze materialen zoals textiel printen; geurloos, snel drogend en met een uitstekende kwaliteit. Daarmee is de HP Latex printer uitermate geschikt voor toepassingen in de wereld van interieur & decoratie.

Betrouwbare alleskunner

De HP Latex printer is een betrouwbare alleskunner die

  • zeer eenvoudig in gebruik is en allerlei gratis online training tools biedt;
  • direct droogt, waardoor het geprinte materiaal snel te verwerken is;
  • d.m.v. Optical Media Advance Sensor (OMAS) zorgt voor een precieze bewegingsregeling en daarmee voor de juiste (kleur) instellingen;
  • geschikt is voor zowel buiten- als binnen toepassingen;
  • laag is in verbruik en geurloos;
  • gebruiksvriendelijk is: alle bediening d.m.v. een touch-screen;
  • kan printen op textiel, behang en zelfs offset-papier.

Repromat sales, service en onderhoud

Met onze ruime ervaring binnen de reprografische bedrijven, drukkerijen, signmakers, stand- en interieurbouwers, weten we welke ontwikkelingen er gaande zijn en wat dat van het productieproces vraagt. Daardoor bent u verzekerd van deskundig advies bij aankoop, maar ook bij onderhoud of vragen over vervanging van uw huidige machine. Repromat biedt verschillende aantrekkelijke contractvormen, voor elk bedrijf.

Kies ook voor hoge kwaliteit en milieuvriendelijke HP Latex printers en neem contact met ons op.