Het was dit jaar weer tijd om onze klanten naar hun feedback te vragen. Gemiddeld werden wij met een 8,3 beoordeeld door onze respondenten.

Wij hebben een enquête afgenomen onder onze klanten. 95% van onze respondenten gaf aan tevreden te zijn met hun hardwaresysteem. Ruim 85% van onze klanten gaf aan dat Repromat medewerkers voor een snelle dienstverlening zorgen en dat de dienstverlening van Repromat van goede kwaliteit is.

Naast algemene tevredenheid, hebben wij specifieke vragen gesteld over het gemak waarmee onze klanten nu storingen kunnen melden en bestellingen voor supplies kunnen plaatsen. Na ons klanttevredenheidsonderzoek van 2019 zijn wij namelijk aan de slag gegaan met de feedback en zijn in 2020 gestart met het klantportaal Mijn Repromat.

Wij zijn blij te lezen dat veel klanten al gebruik maken van het klantportaal om hun bestellingen te plaatsen en dat een deel ook via Mijn Repromat hun storingen meldt. De klanten die al gebruik maken van dit portaal geven aan dat dit voor hun van toegevoegde waarde is.

Momenteel wordt het Mijn Repromat klantportaal uitgebreid met een bestelhistorie en storingshistorie, zodat klanten altijd inzicht hebben in hun historische gegevens. In de enquête van dit jaar kwam ook de behoefte hieraan opnieuw naar voren. Ook zullen wij op korte termijn klanten van wederverkopers kunnen bedienen via het Mijn Repromat klantportaal en wij zullen blijven optimaliseren waar mogelijk.

Namens het gehele Repromat team danken wij u voor uw feedback en positieve beoordeling. De winnaars van de bioscoopkaarten en Formule-1 toegangskaarten zullen wij apart via e-mail informeren.