Dé vakbeurs waar toekomstige innovaties en trends op het gebied van visuele communicatie worden gepresenteerd. De Sign & Print Expo in Gorinchem is de uitgesproken plek om dit alles te ontdekken. Naast een leuke beursaanbieding zal Repromat hier de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software, systemen, materialen, inkt en afwerking voor de grafische sector presenteren. Bezoek onze stand J126, waar we graag persoonlijk advies geven.

Verras en inspireer je klanten en opdrachtgevers met de nieuwste technieken en materialen. Laat zien, voelen en ervaren wat er allemaal kan op het gebied van grafimedia en visuele communicatie. Een scala aan keuzemogelijkheden in materialen en technieken!

Op 26, 27 en 28 maart 2019 staan wij op stand nummer J126. Graag laten we zien hoe kwaliteit nog beter kan en hoe printen een vorm van beleving wordt.

We kunnen alvast bekendmaken dat er een beursaanbieding is in samenwerking met HP. Tijdens de beurs verdubbelen we de inruilwaarde bij aanschaf van een HP Designjet Z6 of Z9 printer en bieden wij een extra korting op de HP LATEX 315 en 335 printers.


Meld je hier gratis aan voor de Sign & Print Expo