RepromatContinuïteit in kwaliteit en beschikbaarheid van uw printer. En geen verrassingen over de kosten. Met een Repromat all-in onderhoudscontract hebt u het allebei!

Productiemiddelen moeten het gewoon doen, ze zijn nodig voor de continuïteit van de onderneming. Een onderhoudscontract draagt bij aan de zekerheid. En houdt de kosten te overzien; je weet immers op voorhand wat de onderhoudskosten voor je printer zijn. In een onderhoudscontract kunnen zelfs de supplies voor je printer worden meegenomen.

Voordelen van een all-in onderhoudscontract

  • Jaarlijkse onderhoudskosten zijn bekend
  • Eenmalige handeling bij koopovereenkomst van de printer, dus niet steeds een aparte factuur
  • Ook zonder storing krijgt de machine onderhoud, dit werkt preventief, hierdoor minder storingen
  • Voordelige tarieven omdat contract voor langere tijd geldt
  • Snellere responstijd bij storingsmeldingen
  • Hoge kwaliteit van onderhoud; hoe beter het onderhoud, hoe beter het binnen het vastgestelde tarief past en dat is ook in het belang van de serviceverlener

Eigen servicedienst
Repromat heeft een eigen, landelijk dekkende servicedienst. Onze mensen kennen de machines door en door, en begrijpen dat continuïteit voor u van het grootste belang is. We hebben een snelle next day responstijd en een hoge tevredenheidsscore van onze klanten. Met onze flexibele onderhoudscontracten sluiten we zoveel mogelijk aan op uw wensen in printgemak, voor een eerlijke prijs.

Interesse in een onderhoudscontract? Neem contact met ons op