w Repromat biedt u een grootformaat scanner aan van HP of Contex

Een grootformaat scanner van Contex of HP

U kunt bij Repromat terecht voor een grootformaat scanner van Contex of HP. De professionals van Repromat adviseren u graag over een passende scanner voor u. Wij beschikken over verschillende grootformaat scanners die archivering teams, professionals en reprografische afdelingen zeer goed zouden kunnen gebruiken.

Grootformaat scanner voor de bouw & industrie

Een grootformaat scanner voor de bouw & industrie is ideaal om blauwdrukken en bouwtekeningen mee te scannen. Het grote voordeel is dat u meerdere disciplines op één bouwtekening kunt printen door verschillende kleuren te gebruiken. U werkt sneller en bespaart geld door veranderingen direct in te scannen en per mail te versturen naar collega’s en opdrachtgevers.

Assortiment scanners

Heeft u een grootformaat scanner nodig voor uw artwork, boeken of voor het scannen van kwetsbare documenten? Als u documenten van A0, A1 of A2 formaat moet scannen, dan hebben wij de passende scanner voor deze opdracht. Onze grootformaat scanners van Contex en HP:

  • Contex HD 5450: verbeter uw productiviteit en efficiëntie. Ideaal voor hoog-volume scanwerk voor bedrijven.
  • Contex HD Ultra: de grootformaat scanner die zorgt voor de beste kwaliteit, ongeacht wat je scant. Zeer geschikt voor archivering teams en de technische en grafische markt.
  • Contex IQ Flex flatbed scanner A2: bent u een creatieve en veeleisende gebruiker? Dan hoeft u met deze scanner geen compromis (meer) te sluiten. Ideaal voor het scannen van artwork en kwetsbare documenten.
  • Contex IQ Quattro 2490: sneller werken en geld besparen door blauwdrukken en bouwtekeningen direct te scannen op de plaats waar u werkt. Veranderingen kunnen direct ingescand en verstuurd worden.
  • Contex IQ Quattro 3600: onze zeer gebruiksvriendelijke lichtgewicht scanner met een zeer scherpe prijs.
  • Contex IQ Quattro 4400: sneller, slimmer en beter scannen doet u met deze scanner. Zeer geschikt voor technische projecten.
  • Contex SD One MF 44: A0 en groter scannen? De Contex SD One MF 44 is er voor uw scan-to-file en scan-to-print opdrachten.
  • HP Designjet HD Pro scanner: kleuren en zwart-wit documenten snel en zeer nauwkeurig reproduceren met een hele hoge kwaliteit. Eveneens bij dikke of harde media.
  • HP Designjet SD Pro scanner: de juiste scanner als u scans moet maken tot 1118 mm (44-inch) breed en 1200 dpi. Deze scanner helpt u uw grootformaat workflow te stroomlijnen. Veel verschillende soorten documenten scannen met precisie en snelheid zijn gegarandeerd.

Wilt u graag meer informatie over onze grootformaat scanners? Neem dan contact met ons op of kijk in onze webshop.