w Bij printsystemen grafisch en sign gaat het om de hoogste kwaliteit

Grootformaat printers voor grafisch & sign: een totaalpakket

Grootformaat inkjet printen is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de grafische wereld.
Onze huidige- en nieuwe relaties bevinden zich onder de reprografische bedrijven, drukkerijen, signmakers, stand- en interieurbouwers maar ook de creatieve zelfstandig ondernemer met een webwinkel. 

Applicaties

Het aantal toepassingen waar men tegenwoordig groot formaat printers voor gebruikt is explosief gegroeid! Voorheen was het aanbod vaak beperkt tot het printen van posters voor Retail & Abri’s of het beplakken van voertuigen en borden. Ook was het vaak een noodzaak om meerdere printers in huis te hebben om diverse toepassingen te kunnen aanbieden.
Grafisch en signing

HP Latex printers

HP Latex printers
Tegenwoordig bent u in staat om nagenoeg het gehele portofolio aan te bieden met gebruik
van slechts 1 printer, namelijk de HP Latex printer ! Zelfklevend Vinyl, Banners, Backlit films, Textiel, Papier en Specials zijn te beprinten met de HP Latex.

Startende ondernemers in de grafische branche

Juist de combinatie van de zeer gebruiksvriendelijke & veelzijdige HP Latex Printers en de gedegen begeleiding vanuit Repromat van onze (soms nog onervaren) klant zorgt ervoor dat zij met vertrouwen deze markt instappen en succesvol deze markt uiteindelijk bedienen.

Nieuwe markten & kansen – HP transformeert de decoratiewereld

De wereld van interieurdecoratie groeit explosief, voortgedreven door de nieuwe mogelijk-heden die digitale afdruktechnologieën met zich meebrengen!

Was het aanbod in het verleden vaak beperkt tot het printen van posters voor de retail markt of printen op zelfklevend vinyl en daarna het beplakken van gevels, voertuigen en borden. Inmiddels kan nagenoeg alles worden geprint en aangekleed met behulp van grootformaat printen. Wanden, deuren, vloeren en plafonds en zelfs een bakstenen muur, maar ook trendy toepassingen zoals jaloezieën, decoratief textiel of lampenkappen.

Laat u informeren over alle mogelijkheden, de beschikbare materialen en het marktpotentieel.

HP DesignJet Z-serie printers

Naast de HP latex printers voeren wij de HP DesignJet Z-serie. De HP DesignJet Z-serie kenmerkt zich door een zeer hoge afdrukkwaliteit met de mogelijkheid om te printen met wel 12 verschillende inktkleuren met onder andere Chromatisch rood. Gebruikers van deze printers zijn onder anderen: professionele fotografen, kunstacademies en drukkerijen voor het maken van kleurproeven. De inkten zijn waterbased en met name geschikt voor het maken van afdrukken voor binnenshuis.

Snijsystemen en finishing apparatuur

Wilt u het formaat van uw prints aanpassen of wilt u contour gesneden stickers of zelfs Mock ups maken voor uw verpakkingen dan kunt u bij Repromat terecht voor diverse snijoplossingen. Niet voor niets beschikken wij over de best presterende snijplotters in hun klasse. Daarnaast biedt Repromat nog veel meer mogelijkheden zoals laminatoren en grootformaat scansystemen.

Printsystemen voor meerdere disciplines

De grootformaat printsystemen van Repromat zijn niet alleen zeer geschikt voor grafische toepassingen, ook voor de CAD/GIS en technische markt zijn de mogelijkheden eindeloos. Denkt u aan het printen van bestek, bouwtekeningen of andere branchespecifieke vragen. U kunt bij ons terecht voor een combinatie van verschillende soorten printers.

Maak een afspraak


“Repromat stelt ons in staat om onze kernwaarden zoals flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid en kwaliteit te kunnen blijven garanderen aan onze relaties.”

Camilo Kleinekoort
Hoofd Inkoop

Voordelen printsystemen voor de grafische- & signmarkt

Full Service Partner

De kwaliteit van onze service en begeleiding zorgt ervoor dat u probleemloos kunt produceren en kunt vertrouwen op een betrouwbare partner.

Betere bediening doelgroep

Onze printsystemen hebben diverse mogelijkheden om uw doelgroep op maat te bedienen.

Latex printer

Met de komst van de Latex printsystemen bent u in staat om nieuwe markten aan te boren en geniet u van de lage productiekosten.

0% rente op financiering

Het is mogelijk om te kiezen voor een aantrekkelijke financiering voor 24 maanden tegen 0% rente.

Snijsystemen en finishing apparatuur

Wij bieden een complete range aan snijtafels, snijplotters, lamineer- en scanapparatuur.

Totaalaanbieder

Naast systemen voor de grafische markt  kunt u ook bij Repromat ook terecht voor printers en vouwsystemen voor de CAD-GIS markt.

Printsysteem op maat voor uw bedrijf

Wilt u weten welk printsysteem geschikt is voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op. U heeft bij Repromat één aanspreekpunt. Bel naar 030 666 9020 of mail naar info@repromat.nl. U kunt eveneens een bericht achterlaten via ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verschillende ondernemingen in de grafische- & signmarkt kozen onder andere voor:

HP Latex 315 printer

HP Latex 315 printer

Deze compacte 54-inch printer opent de HP Latex sign- en displaymarkt voor u. Hij is ideaal voor kleine ruimtes. Hij is eenvoudig te bedienen. Geen droogtijd, dus u kunt op dezelfde dag leveren en iedere opdracht aannemen. HP transformeert dedecoratiewereld.

Bekijk dit product

HP PageWide XL 4000 MFP

HP PageWide XL 4000 MFP

Met de HP PageWide XL 4000 MFP print, scant en kopieert u zowel in zwart/wit als kleur vanaf maximaal 4 rollen en met een snelheid van 4 A0/8 A1 prints per minuut.

Bekijk dit product

HP Designjet Z6800 60

HP Designjet Z6800 60"

Fastest 60-in graphics production printer with unrivaled print quality, designed for speed and productivity. Print as fast as 1500 ft2/hr (140 m2/hr) in fast mode and 212 ft2/hr (20 m2/hr) in high-quality mode.

Bekijk dit product

Laat u inspireren!

In onze showroom in De Meern staat de nieuwste apparatuur opgesteld voor verschillende toepassingen. We geven u graag een demo en denken met u mee. Maak een afspraak


“Repromat is een specialistische organisatie met veel kennis van de markt. Zeker als het gaat om large-format. Hun insteek is altijd om de beste oplossing te bieden voor de behoefte van de klant.”

Eveline Gondrie, Large Format Business Manager Nederland


Partners

Repromat is er trots op gecertificeerd partner te zijn van onderstaande merken: