De Klant: Lokale overheid waar veelvuldig gebruik gemaakt wordt van scannen en afdrukken van lijntekeningen, waarbij details belangrijk zijn.

De Vraag: Ter vervanging van hun oude systeem was er behoefte aan snelheid en hoge kwaliteit van details in de afdruk van lijntekeningen en scans.

Onze Oplossing: Wij stelden een PageWide XL Multifunctioneel systeem voor. Hierdoor beschikt de gemeente over een sneller systeem met zowel zwart-wit als kleurenprints.

De Winst: De keuze voor een PageWide XL 4000 PostScript machine met het Pay-Per-Use auto replenishment programma van HP zorgt ervoor dat de gemeente nu print met een hogere snelheid, betere details en kwaliteit van inkt en papier. Ze kunnen nu gecertificeerde PDF documenten printen en het systeem geeft automatisch aan Repromat door wanneer er nieuwe inkt verstuurd moet worden.

De PageWide XL systemen kunnen automatisch inktvoorraden bijhouden en automatisch bestellingen voor inkt versturen aan Repromat, zo ontzorgen wij onze klanten.

Testimonial

“Gemeente Katwijk maakt al ruim 20 jaar gebruik van de diensten van Repromat als het gaat om grootformaat printen en scannen. Repromat geeft een doordacht en eerlijk advies en de medewerkers zijn altijd bereid om vragen te beantwoorden of om even langs te komen. Een grootformaat systeem koop je niet elke dag, dus dan heb je behoefte aan een partner die kijkt naar de behoefte en het toekomstig gebruik zodat er een juiste keuze gemaakt kan worden en wij weer jaren onbezorgd kunnen printen. En als er een probleem is dan kunnen we rekenen op de snelle en deskundige service van de technische dienst.”

Marien Bos
Applicatiebeheerder afdeling Beheer en Vastgoed
Gemeente Katwijk