Het nieuwe all-in-one systeem met ongekende printsnelheid nu niet alleen op flexibele media, maar ook plaatmaterialen. Print dubbel- of enkelzijdige posters, presentatieborden, POP/POS materialen en kartonnen verpakkingen met nieuwe HP PageWide XL Pro Printers. De snelle en kosteneffectieve productieprinters zijn geschikt voor zowel technische als retail en repro toepassingen. Een range aan systemen die het eenvoudig maken om zowel papieren posters en technische tekeningen te printen. Daarnaast zijn de inktcartridges uitgebreid naar 1 liter, 3 liter en 5 liter cartridges voor alle 4 gepigmenteerde HP original inkten op waterbasis. De printers beschikken standaard over twee rollen, uit te breiden naar vier en zes rollen. Profiteer van zeer snelle levertijden in kleur en in zwartwit op een scala aan papierformaten, karton en panelen, van A2 tot B1 en met een dikte tot 10 mm.

De HP PageWide XL Pro 5200 MFP is zeer geschikt voor repro en CAD toepassingen met printen, scannen en kopiëren met één apparaat.
Deze 40-inch MFP heeft een maximale printsnelheid van 15 meter per minuut. Beschikt over 1 liter HP Eco-Carton-cartridges.
HP PageWide XL Pro 5200

De HP PageWide XL Pro 8200 MFP is een sneller systeem voor retail, repro en CAD toepassingen welke ook kan scannen en kopiëren.
Deze 40-inch MFP heeft een maximale printsnelheid van 23 meter per minuut. Beschikt over 3 liter HP Eco-Carton-cartridges.
HP PageWide XL Pro 8200

De HP PageWide XL Pro 10000 MFP print met recordsnelheid retailposters, op rollen, vellen en panelen.
Deze 40-inch productieprinter heeft een maximale printsnelheid van 23 meter per minuut. Beschikt over 5 liter HP Eco-Carton-cartridges.
HP PWXL Pro 10000

Kom langs in onze showroom en ervaar de kwaliteit en snelheid van de diverse soorten toepassingen.

Neem contact met ons op voor een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.