w Bouwtekeningen printen? Grootformaat printer op projectbasis

Grootformaat printers voor de bouw: meerdere disciplines op 1 tekening

De wereld van bouw en industrie wordt steeds meer digitaal. Technische tekeningen verbinden diverse disciplines bij de realisatie van projecten. Ze brengen de taken en verantwoordelijkheden van de betrokken partijen en fasering in het project in beeld. En zijn daarmee tevens een belangrijk communicatiemiddel in het proces. Printen is daarbij niet langer meer een middel maar een doel. Voor Repromat is kleur het nieuwe zwart, zonder prijs- of kwaliteitsverschil. Dat betekent dat u meerdere disciplines (bijvoorbeeld bouw en elektrotechniek) in verschillende kleuren op de bouwtekening kunt printen. Zo krijgt u een veel beter totaalbeeld van de status van het project.

Sneller autorisatieproces

Onze moderne systemen maken het mogelijk dat de verschillende disciplines hun aanpassingen direct op de technische tekeningen kunnen aangeven, scannen en delen. Hierdoor is het voor alle partijen eerder duidelijk welke consequenties deze veranderingen met zich meebrengen. En wat daar eventueel nodig is. Deze snelle communicatie zorgt voor vlottere autorisatieprocessen en levert dus tijdswinst op.

Flexibele oplossingen op locatie

Heeft u een grootformaat printer nodig voor een kortlopend, tijdelijk project? Wilt u een grootformaat printer beschermd in een case bestellen om te gebruiken op de bouwplaats? Voor al uw grootformaat printers neemt u contact op met Repromat. Wij bieden snelheid, on-demand en watervast printen op grootformaat voor de bouw en industrie.

Maak een afspraak


Repromat ondersteunt ons met de manier waarop wij het project mede vorm geven en realiseren. Al ruim 20 jaar een betrouwbare partner van groot formaat.

Marco ter Haar, IT-Manager

Voordelen printsystemen voor de bouw en industrie

Samengevat zijn er meerdere voordelen te noemen van onze printsystemen voor de bouw & industrie:

On-demand printen

Alleen drukken wat u echt nodig heeft maakt kostenbesparing mogelijk.

Watervast printen

Ideaal voor gebruik buiten kantoor.  Het lamineren van bouwtekeningen is hiermee niet meer nodig. Dat is eveneens voordeliger printen!

Printen in kleur

Of u nu print in zwart-wit of in kleur, met onze printers is er geen verschil meer in prijs of kwaliteit.

Meerdere disciplines op één tekening

Meerdere disciplines kunnen op één bouwtekening geprint worden door het gebruik van verschillende kleuren. Zo krijgt u een beter totaalbeeld.

Sneller autorisatieproces

Aanpassingen doorvoeren, scannen en delen zorgen voor korte communicatielijnen.

Full-service

Naast grootformaat printers leveren wij ook het papier, de inkten en printkoppen. Repromat heeft zich bewezen als betrouwbare aanbieder van totaaloplossingen.

Advies op maat

De consultants van Repromat gaan graag met u in gesprek. Met ruim 40 jaar expertise en ervaring weten wij precies welke printsystemen de beste oplossing voor uw situatie bieden. We analyseren uw situatie en komen met een advies op maat voor uw project.

Verschillende bouwondernemingen kozen onder andere voor:

HP T830 MFP

HP T830 MFP

Met de HP AiO Printer Remote-app kunt u de scans direct beheren en delen vanaf uw mobiele telefoon of tablet. Doordat de printer overal is te plaatsen waar een WiFi-netwerk beschikbaar is en scans via uw smart-phone te beheren zijn, is dit een ideale oplossing voor uitdagende locaties zoals bouwplaatsen.

Bekijk dit product

Ricoh MP CW2201SP

Ricoh MP CW2201SP

Snel printen met een hoge beeldkwaliteit: met de Ricoh MP CW2201SP die is ontwikkeld voor grafische toepassingen, kunt u nog meer zwart-wit volume produceren en uw kleurproductiviteit verhogen.

Bekijk dit product

HP PageWide XL 4000 MFP

HP PageWide XL 4000 MFP

Printen, scannen en kopieren in zowel zwart/wit als kleur vanaf maximaal 4 rollen en met een snelheid van 4 A0/8 A1 prints per minuut.

Bekijk dit product

Laat u inspireren!

In onze showroom in De Meern staat de nieuwste apparatuur opgesteld voor verschillende toepassingen. We geven u graag een demo en denken met u mee. Maak een afspraak


“Repromat is een specialistische organisatie met veel kennis van de markt. Zeker als het gaat om large-format. Hun insteek is altijd om de beste oplossing te bieden voor de behoefte van de klant.”

Eveline Gondrie, Large Format Business Manager Nederland


Partners

Repromat is er trots op gecertificeerd partner te zijn van onderstaande merken: