w Boekenscanner nodig? | Bekijk die van Repromat en laat u adviseren!

Boekenscanner voor gebruik in leeszalen of grootschalige digitalisering

Op zoek naar een boekenscanner voor bijvoorbeeld het gebruik in leeszalen of grootschalige digitalisering? Dan presenteren wij graag de moderne en geavanceerde scansystemen van Repromat. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u adviseren welke scanner het beste past bij uw situatie. Bij alle scanners staan wij garant voor een exceptionele beeldkwaliteit en hoge productiviteit.

Een boekenscanner voor iedere situatie

U kunt voor uiteenlopende situaties een boekenscanner nodig hebben. Ons assortiment boekscanners biedt voor iedereen een oplossing. Welke kiest u? Laat u door Repromat adviseren. Onze professionals hebben jarenlange ervaring en kunnen u voorzien van advies op maat. Zo sluit ons advies naadloos aan op uw situatie. Benieuwd hoe onze boekenscanners werken? Maak een afspraak voor een demonstratie in de showroom van Repromat in De Meern. U kunt oude scanners eveneens inruilen bij Repromat.

Boekenscanner voor leeszalen

De I2s eScan boekenscanner A3++ is een veelzijdige boekenscanner die voor uiteenlopende scanprojecten gebruikt kan worden. U kunt denken aan een “scan and go” service voor gebruik in leeszalen, digitalisering en papierloze kantoortoepassingen.

Scanners die speciaal zijn ontwikkeld voor digitalisering

Wij hebben scanners in ons assortiment die uitblinken in het gebruik binnen ieder digitaliseringsproject:

  • CopiBook Open System: deze scanner is onderhand doorontwikkeld en met de vierde generatie komt de scanner tegemoet aan de meest veeleisende gebruikers.
  • CopiBook™ Cobalt HD: deze nieuwe generatie scanner beschikt over vele innovatieve eigenschappen, waaronder een nieuw LED-verlichtingssysteem en diverse ergonomische verbeteringen.
  • Digibook Robot boekenscanner: zowel geschikt om handmatig als automatisch uw boeken te digitaliseren.

Scanners die ideaal zijn om A1 of A0+ documenten te scannen

Naast onze scanners die speciaal zijn ontwikkeld voor digitalisering, beschikken we ook over scanners die met name geschikt zijn voor het inscannen van A1 of A0 documenten. Superieure beeldkwaliteit en een hoge productiviteit zijn gegarandeerd bij het gebruik van deze boekenscanners:

  • SupraScan™ Quartz A1+: de scanner is geoptimaliseerd met een nieuwe camera, een nieuw lichtsysteem en nieuwe software.
  • SupraScan™ Quartz A0 HD: met een nieuwe HD-camera is deze scanner het meest geschikt als u een A0 scanner nodig heeft voor boeken met een hoge resolutie.
  • SupraScan™ Quartz A1 HD: ook deze scanner beschikt over een nieuwe HD-camera. Deze scanner raden wij aan als u een A1 scanner nodig heeft voor boeken met een hoge resolutie.
  • De SupraScan Quartz HD 2A0: de goede keuze als u hele grote documenten in moet scannen.

Boekenscanner voor kwetsbare historische boeken

U wilt uw waardevolle, antieke of klassieke boeken scannen? Dan is de CopiBook V-shape de juiste scanner voor u. Deze scanner beschikt over alle mogelijke functies om zelfs de meest kwetsbare boeken te scannen.

Richtlijnen Preservation imaging

Om papieren erfgoed te behouden en deze op de juiste wijze te digitaliseren zijn er richtlijnen opgesteld door Bureau Metamorfoze. Deze richtlijnen staan bekend als ‘preservation imaging’. De boekscanners van Repromat voldoen aan de richtlijnen voor preservation imaging. Ze beschikken over verschillende kwaliteitsniveaus, afhankelijk van de eisen die voor uw boeken nodig zijn.