Van publieksscanner voor een leeszaal tot professionele opslag van antieke documenten, boeken, tekeningen, bouwtekeningen of schilderijen. Kwetsbare en historische documenten zijn veilig in de boekenscanners van Repromat.

Steeds meer bibliotheken en archieven digitaliseren hun waardevolle documenten. Door digitalisering worden boeken en documenten niet alleen bewaard voor de toekomst, maar zijn ze ook via het internet toegankelijk voor een groot publiek. Behoud van collecties wordt gewaarborgd doordat het origineel minder vaak wordt geraadpleegd.

Zelf boeken digitaliseren
Met de boekenscanners van Repromat kunnen bibliotheken en archieven zelf digitaliseren. Voor de verschillende typen documenten en toepassingen bieden we keuze uit meer dan 10 verschillende boekenscanners.

Voordelen van een boekenscanner

  • Behoud van originele documenten
  • Snelle toegankelijkheid van uw oude documenten
  • On demand-service voor externe relaties

Documenteren en catalogiseren
De service van Repromat gaat verder dan scannen alleen. Nadat de scan is uitgevoerd, geven we duidelijk aan waar het document geregistreerd staat en onder welke categorie het betreffende document of boek is opgeslagen. Dat verbetert de toegankelijkheid van uw digitale bibliotheek of archief.

Meer weten over onze boekenscanners?

Neem contact met ons op