De Klant: Een grote speler op het gebied van Retailcommunicatie gebruikte 5 losse productiesystemen voor het printen van retailposters voor hun klanten.

De Vraag: Zij hadden een grote behoefte aan procesoptimalisatie en ruimte voor groei.

Onze Oplossing: Repromat heeft hierop kunnen inspelen door 2 HP PageWide XL 8000 systemen aan te bieden.

De Winst: Hierdoor is een constante kwaliteit meer gewaarborgd en is er ruimte voor groei ontstaan. Tevens is de beheersbaarheid van het proces hiermee vergroot en ook nog eens oppervlakte vrijgemaakt die voor andere doeleinden kan worden gebruikt.

De PageWide XL systemen kunnen produceren op hoge snelheid, met de juiste kwaliteit, water- en kleurvast, kortom een perfecte oplossing voor Retailposters.

Testimonial

“Repromat stelt ons in staat om onze kernwaarden zoals flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid en kwaliteit te kunnen blijven garanderen aan onze relaties. Hiernaast speelt ook de servicegerichtheid binnen een marktconforme prijsstelling een belangrijke rol voor ons om voor Repromat te kiezen. Net zoals onze klanten het belangrijk vinden dat wij komen ‘brengen’ in plaats van alleen maar te ‘halen’, heeft ook Repromat deze instelling hoog in het vaandel staan. Ze zorgen ervoor dat wij met de juiste technologie op een breder niveau onze klanten te kunnen beleveren.”

Camilo Kleinekoort
Hoofd Inkoop