Een A0 printer is een grootformaat printer voor professionals

Een A0 printer is een grootformaat printer die vooral door professionals wordt gebruikt in uiteenlopende branches. Of u nu werkt voor de gemeente, voor CAD- en GIS toepassingen wilt printen, of een poster wilt afdrukken met een zeer hoge resolutie: zowel voor de overheid, de bouw & industrie als signing en de grafische markt, komt een A0 printer zeer van pas.

Een A0 printer van Repromat

Als u op zoek bent naar aan A0 printer dan vindt u bij Repromat een zeer uitgebreid assortiment. Onze A0 printers zijn allemaal van HP. Dat staat garant voor een zeer hoge kwaliteit.

De HP Latex printer

U kunt kiezen voor een HP Latex printer. Deze heeft veel voordelen. Zo kunt u bijna uw gehele portfolio aanbieden, door enkel één printer te gebruiken. Ideaal voor de signing en grafische markt. Bovendien zijn de prints direct droog zodat u op dezelfde dag nog uw klanten kunt bedienen. Voor zorginstellingen voor wie solvent ongeschikt is, hebben wij een HP Latex printer die zorgt voor geurloze prints met HP Latex inkt op waterbasis. Gezien het formaat van de prints (A0) is de HP Latex printer ook zeer geschikt voor copyshops, drukkerijen en scholen. Benieuwd welke HP Latex printer geschikt is voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op. U kunt ook eerst meer lezen over de HP Latex printer.

HP PageWide XL Printers

Zoals de naam al aangeeft, print u met de HP PageWide XL in één keer de volledige breedte van een pagina. Een printkop die heen en weer schuift om iets op groot formaat te printen is dus verleden tijd! Dit biedt u verschillende voordelen. U print namelijk veel sneller en bespaart kosten omdat de printtechnologie die de HP PageWide XL gebruikt heel zuinig is. Daarnaast heeft u geen ruimtegebrek meer en vermindert de complexiteit in afdrukruimten. U kunt eenvoudig uw printopdracht via uw smartphone of tablet naar de printer sturen.

Laat u door ons adviseren

Naast de bovenstaande soorten printers, hebben wij nog veel meer printers die zeer geschikt zijn voor de technische of de grafische markt. Afhankelijk van uw wensen, adviseren wij u graag. Neem ook daarvoor vrijblijvend contact met ons op. Onze printers in actie zien? Maak een afspraak voor een demonstratie in onze showroom in De Meern.